Game Room

Uw favoriete games op het witte doek

Luxury Theater

Wisdom Audio en Sony laser projector

Professionele home cinema

Uw droom is onze specialiteit
1
2
3

Nieuws

21/03/2023

Update website

Onze site wordt vernieuwd.  Voor recente informatie en producten belt u best even naar Hannes op 0477 266 563.

Lees meer

20/03/2020

Corona maatregelen

Onze showroom is gesloten tot nader order, maar werfinstallaties en dringende interventies gaan door. Aarzel niet om te bellen of te mailen met uw vragen. Zodra de maatregelen terug versoepelen, ontvangt Hannes u graag in de showroom voor een indrukwekkende demo. Voorlopig nog even geduld.

Lees meer

17/11/2019

Dolby Atmos met 16 luidsprekers. Of 32?

Er zijn slechts een paar goede oplossingen die het mogelijk maken om met meer dan vijf of zeven speakers te werken. Hoewel de gemiddelde receiver tot soms wel 13 speakers ondersteunt, is het geen goed idee om zoveel speakers aan te sturen vanaf één toestel. Beter is een aparte voorversterker en dan alle eindversterkers apart. Op termijn upgraden naar betere hdmi schakeling is dan minder vervelend. Op dit moment is Atmos steeds poulairder aan het worden.

Lees meer

15/07/2019

Spreek tegen uw huis.

En krijg antwoord. Via Google of Amazon hun speakers is het mogelijk om uw huis te bedienen met uw stem. We hebben er lang niet echt mee willen werken omdat we op onze hoede waren. Zou dit wel echt goed werken? Na uiteindelijk wat uitproberen in de showroom en enkele installaties later is het verdict... Ja! Het moet wel goed ingesteld worden, maar de koppeling met een echt domotica systeem zoals Control4, maakt het helemaal top. Dan koppel je alles wat je wil aan elkaar.

Lees meer

06/10/2018

UST met ALR en u kijkt projectie met alle lichten aan.

Ultra Short Throw wil zeggen dat de projector vooraan staat. Vlak tegen het scherm ipv achteraan de kamer. ALR staat voor Ambient Light Rejection en komt neer op een speciale schermtechniek waarbij omgevingslicht wordt weggefilterd. Resultaat is gewoon overdag projecteren, lichten aan, maakt niet uit. Beeld is perfect en niet uitgewassen of dof. Met een gewoon scherm en een gewone projector is dit minder evident. Om daar een goed beeld te behouden, is verduisteren toch meestal het best.

Lees meer

15/04/2018

Wisdom Audio onzichtbaar in uw living.

Het is toch iets speciaal. Het effect van een volle dynamische klank in uw living, zonder luidsprekers die opvallen. We merken dat er toch veel klanten zijn die graag een mooie klank genieten, maar die lompe dozen zeg. Ja, Inderdaad het geval met de meeste luidsprekers. Bovendien is een grotere klankkast vaak nodig voor een goede sound. Het is dan ook fantastisch om met Wisdom Audio te werken en met weinig inbouwdiepte luidsprekers te integreren die fantastisch klinken.

Lees meer

28/09/2017

HDR of 4K? Geef me maar beide!

High Dynamic Range geeft dieper zwart, vollere kleuren en intensere highlights in beeld. Gecombineerd met de grotere scherpte van de 4K resolutie zorgt dit voor een enorme mooi beeld. Vooral bij projectie is de grotere hoeveelheid pixels bij een 4K signaal een voordeel om nog steeds scherp beeld te hebben bij gigantische beelden van enkele meters breed. Op termijn gaan we naar 8K. Voor televisies zal dit al vaak overkill zijn.

Lees meer

18/08/2017

Een projector zonder lamp?

Inderdaad, geen lamp. Wat dan wel? Met de komst van laser technologie starten we een nieuw tijdperk in projectie. Bij een projector met klassieke lamp zal het beeld na verloop steeds donkerder worden en uiteindelijk moet de lamp vervangen worden. De fabrikanten van projectoren zijn al jaren aan het experimenteren om de laser techniek perfect te krijgen. De nieuwste topmodellen werken nu met laser. De lichtbron is dus geen klassieke lamp en gaat aanzienlijk langer mee.

Lees meer

20/09/2016

Wisdom Audio steelt de show in Monaco

De Monaco Yacht Show loopt dit jaar van 28 september tot 1 oktober. Dit luxe event verzamelt verschillende bedrijven werkzaam in de yachting sector. Port Hercules is gedurende deze dagen "the place to be" voor de internationale jetset. Bent u op zoek naar exclusieve ontwerpers, materialen, diensten, producten of een volledig yacht? Maakt niet uit, u zal er vinden wat u zoekt.

Lees meer

30/03/2016

Maak uw huis "smart" met het nieuwe gamma van Control4

Control4 heeft een volledig nieuwe lijn controllers uit. Automatiseer uw huis in stappen en maak uzelf het leven gemakkelijker. Start klein en bedien uw tv met uw smartphone of ga groot en dan hebt u één app voor verlichting, rolluiken, audio, verwarming,... kortom alles! En het leukste is dat wie klein start ook rustig opbouwt tot een volledig systeem.

Lees meer

Pagina's